Catalog.ba

Država:
Petak, 24. 05. 2019. Online 117 korisnika

Didaco commerce - O nama

Didaco commerce je počeo sa radom 1999.godine u Banjaluci kao ekskluzivni zastupnik brendova Coty grupe za područje Bosne i Hercegovine.

Od tada do danas smo narasli u firmu koja zastupa proizvode poznatih svjetskih brendova snabdijevajući parfimerije, apoteke, trgovačke lance i frizerske salone u čitavoj Bosni i Hercegovini, a takođe smo zastupnici i ditributeri širokog asortimana ceradi i tendi poznatog austriskog proizvođača Sattler AG, te okove za cerade i tende priznate njemačke marke Franz Miederhoff.

Razvili smo sopstvenu mrežu maloprodajnih objekata Didaco shop u četrnaest gradova širom BiH.

Uočavajući sopstvene potrebe i potrebe drugih preduzeća, spektar djelovanja proširili smo i na marketinške usluge, pa tako u okviru Didaco commerce-a posluje i naša agencija za marketing. Pored promocije preduzeća Didaco commerce, usluge marketinga obavljamo i za druge klijente.

Ključna snaga Didaco commerce-a su zaposleni koji formiraju stručne timove fokusirane na poboljšanje usluga klijentima i stalno praćenje i prilagođavanje novim trendovima .

Vjerujemo da ćemo novim ulaganjima i poslovnim inovacijama dodatno osnažiti svoj položaj na tržištu i nastaviti razvijati bliske odnose sa klijentima .


Pregleda: 1964   Napisano: 06.12.2013. « Povratak na prethodnu stranicu

Catalog vas pita:

Vaš omiljeni trgovački centar je!