Catalog.ba

Država:
Petak, 24. 05. 2019. Online 117 korisnika

DIDACO SHOP 1

 

BEYONCE PULSE NYC

Novi miris koji je kao svojevrsna oda New Yorku nazvan Beyonce Pulse NYC te se u tom smilsu nadovezuje na Beyonce Pulse ediciju parfema, spektakularan je spoj dvije ikone.
Žena koja ga nosi osjeća se sexy i spremna je za osvajanje!

 

DAVID BECKHAM URBAN HOMME

David Beckham predstavlja svoj novi parfem Urban Homme na Parfem je sljedbenik David Beckham Homme mirisa.„Neobičan. Moderan. Muževan. David Beckham je čovjek izrazitog stila i ukusa. Odišući opuštenom elegancijom, ovaj voćni amberni miris je savršen izraz savremenog muškog stila.“Sam David je o novom mirisu izjavio: “Tokom godina sam razvio svoj vlastiti stil, koji je inspirisao stvaranje Urban Homme.“

 

RIMMEL APOCALIPS LIP LACQUER

Proizvod koji daje intenzitet boje ruža za usne sa sjajem. Intenzivna čista boja na usnama, prekrasan satenski sjaj, tako lagan i udoban da ćete ga jedva osjetiti... a traje cijeli dan.
To je više od ruža i više od sjaja.
 

ASTOR LIFT ME UP PUDER

Tečni puder Lift Me Up od Astora je vaše novo oružje za mladalački izgled kože. Čini da koža izgleda blistavije, vidljivo mlađe, svježije i sa više energije u trenu.
Nemojte čekati da izgledate mlađe!

 

LADY GAGA FAME

Lady Gaga predstavlja svoj prvi parfem u saradnji sa vlastitom kućom The Haus Laboratories iz Pariza i kompanijom Coty. Miris je izgrađen na tri glavna akorda: tamni akord, senzualni akord i svijetli akord. Tekućina parfema također je inovativna – obojena je u crno a pri dodiru kože postaje nevidljiva. Baš kao i sama slava – „Crno je poput duše slave, a nevidljivo kada izađe na zrak“.
 

HALLE BERRY CLOSER

CLOSER - Stvara i učvršćuje vezu između žene i muškarca. Halle je željela da novi miris bude jedinstven i potpuno neodoljiv muškarcima.
"Sviđa mi se ideja da miris zbližava ženu i muškarca. Closer stvara novu razinu intimnosti snagom mirisa. Žene ga trebaju nositi kad god se žele osjećati sexy - možete ga nositi kod kuće kada provodite vrijeme sa nekim koga volite ili ga koristite za noćni provod uz sexy haljinu i visoke potpetice." - kaže Halle Berry

 

KATE MOSS LASTING FINISH MATTE RUŽ

Kate Moss i Rimmel nastavljaju saradnju i izdaju novu kolekciju ruževa raskošnih baršunasto mat nijansi. 
Obogaćena formula za intenzivnije boje sa mat završnicom.Ruževi ovaj put dolaze u mat crvenom pakovanju sa potpisom Kate na poklopcu što daje vrlo elegantan i šik izgled.


Pregleda: 2614   Napisano: 06.12.2013. « Povratak na prethodnu stranicu

Catalog vas pita:

Vaš omiljeni trgovački centar je!