Catalog.ba

Država:
Četvrtak, 20. 06. 2019. Online 127 korisnika

FIS na novoj sarajevskoj adresi

 

Trgovačko poduzeće FIS odlučilo je proširiti svoje prodajne kapacitete u Sarajevu te najavljuje otvorenje novog prodajnog centra u Halilovićima. U odnosu na postojeći, novi prodajni prostor bit će veći za duplo, pa će na 6000 m2 biti u prilici kupcima ponuditi znatno širi asortiman roba, a novitet u ponudi je i prehrana koja do sada u Sarajevu nije bila zastupljena.

 

Sarajevo zaslužuje puno bolju ponudu i ljepši ambijent za kupovinu od onoga što smo mu do sada nudili. Već duže vrijeme planirali smo unaprijediti svoje usluge ovdje i evo konačno se sve poklopilo. Želimo biti bliže svojim kupcima, pružiti im veći izbor pri kupovini i ponuditi dodatne usluge koje do sada nismo imali, te se nadamo da će i oni biti zadovoljni“ -  rekao je direktor prodajnih centara FIS g-din Tomislav Tibold.

Svoja vrata na novoj adresi FIS otvara 08. marta već od 08:00 sati. U skladu sa slavljeničkim raspoloženjem, kupce očekuje raznovrstan cjelodnevni program, brojne degustacije, pokloni, zabava za djecu i nagradna igra.

 

FIS na novoj sarajevskoj adresi
 

Pregleda: 2598   Napisano: 26.02.2013. « Povratak na prethodnu stranicu

Catalog vas pita:

Vaš omiljeni trgovački centar je!