Catalog.ba

Država:
Petak, 24. 05. 2019. Online 109 korisnika

Hoše komerc - O nama

 

Firma Hoše komerc d.o.o. osnovana je 1984. godine, u Sarajevu, Bosna i Hercegovina. Osnovna djelatnost firme je trgovina na malo i veliko prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, proizvodnja, pakeraj i distribucija proizvoda.
 
Hoše komerc d.o.o trenutno zapošljava 210 radnika. Veći dio radnika, oko 135 je zaposlen u maloprodajnoj mreži. Na veleprodaji je zaposleno 45 radnika a u proizvodnji 15. U sektoru robnog i finansijskog računovodstva firma upošljava 15 radnika.
 
ZASTUPNIŠTVO I SARADNJA
 
Tokom sezone vršimo otkup voća i povrća od domaćih poljoprivrednika iz Hercegovine. Ove proizvode plasiramo na tržište preko vlastitih prodajnih objekata na veliko zadovoljstvo svojih kupaca.
 
MISIJA I VIZIJA
 
Naša je želja i misija pružiti svakom kupcu i klijentu najbolju vrijednost za njegov novac. To postižemo zahvaljujući visoko-kvalitetnim MEGGLE, BONY, MERKA proizvodima, pomno odabranom asortimanu kvalitetne robe i vrhunskoj usluzi.
 
Svojom najvećom vrijednosti smatramo pomaganje domaće poljoprivredne proizvodnje kao i otvaranje novih radnih mjesta. Naša je vizija postati jedan od vodečih trgovačkih lanaca koji će biti standard i mjerilo kvalitete i profesionalnosti.
 
Nastojimo kupcima postati prvi izbor u kupovini, zaposlenima poželjan poslodavac, poslovnim subjektima pouzdan partner i društveno odgovorna kompanija.

Pregleda: 1277   Napisano: 28.05.2015. « Povratak na prethodnu stranicu

Catalog vas pita:

Vaš omiljeni trgovački centar je!