Catalog.ba

Država:
Subota, 24. 03. 2018. Online 117 korisnika

JYSK - Radne i dnevne sobe.

 

Kancelarijski namještaj, stolice, police za knjige i puno više

Toliko vremena provodimo u radu, zar ne zaslužujemo ugodnu kancelarijsku okolinu? Imamo veliki izbor kancelarijskih i kompjuterskih stolova, kancelarijskih stolica i polica od drveta, metala ili stakla po cijenama koje pružaju poseban poslovni osjećaj.  

Koliko god je moguće, naš namještaj je pakovan u plosnate kutije, tako da može lako da se ponese kući. Također dolazi s jasnim instrukcijama, šta znači da ne morate da budete čarobnjak kako bi sklopili i počeli koristiti namještaj na brzinu.

 

Širok izbor namještaja za vašu dnevnu sobuNije potrebno da vaša kuća bude puna skupih stvari kako bi bila ugodna i elegantna. Samo morate da kupujete pametno! Kupovina u JYSK-u je pametno potrošen novac. U JYSK-u vaš novac vrijedi više zahvaljujući našem širokom spektru razumnih cijena.

Prije kupovine u JYSK-u slobodno provjerite cijene kod konkurenata. Mi želimo da i vi znate koliko povoljno kupujete kod nas! Poslije toga dodajte JYSK na vašu listu prodavnica koje redovno posjećujete. Mi vam nudimo dobar izbor trpezarijskih stolova, stolica, te polica za TV, DVD i Hi-Fi uređaje.

Otkrit ćete puno različitih kompleta stolova i stolica, no ponekad je potrebno samo nekoliko novih stolica kako biste "osvježili" vaš stol. JYSK nudi pametan pristup kupovini, zato nemojte da izostanete!

Dobrodošli u JYSK-ov online katalog namještajaOvdje možete  s lakoćom pregledati proizvode iz našeg širokog asortimana namještaja.

Pregledajte katalog


Pregleda: 3838   Napisano: 29.08.2012. « Povratak na prethodnu stranicu

Catalog vas pita:

Vaš omiljeni trgovački centar je!