Catalog.ba

Država:
Ponedjeljak, 01. 06. 2020. Online 125 korisnika

Namex - O nama

 

 
Zbog odgovornosti pozicije vodećeg Hercegovačkog trgovačkog lanca, misija našeg poslovanja je kontinuirano pružanje najbolje vrijednosti za kupce u svim segmentima poslovanja.
 
Kvalitetna usluga, najoptimalniji odnos cijena prema vrijednosti pažljivo odabranog asortimana i kontinuirani razvoj ljudskih resursa – su naš doprinos poboljšanju kvalitete života stanovnika Hercegovine i temelj našeg postojanja.
 
Misija
 
Biti najbolji izbor za kupce, korektan partner poslovnim suradnicima i poželjan izbor za zaposlenje.
 
O nama
 
Nameks d.o.o. je lanac supermarketa koji djeluje na području Hercegovine, čija je osnovna djelatnost trgovina na malo u nespecijaliziranim prodavnicama. Poduzeće je osnovano 30.08.2007. godine a prva poslovnica je otvorena 18.09.2007. u općini Široki Brijeg. Nameks d.o.o. je nastao kao logični korak iskusnih trgovaca na veliko - vlasnika društva Lukas TP Nakić d.o.o. (preko 25 godina iskustva u trgovini), sa željom da se stvori jedinstven i prepoznatljiv trgovački brend koji ima cilj povećati kvalitetu pružanja usluga i distribuciju robe široke potrošnje krajnjim kupcima Hercegovačke regije.
 
Prema vlasničkoj strukturi - poduzeća Nameks d.o.o., Lukas TP Nakić d.o.o. i Leda d.d. su kapitalno povezana društva. Nameks posjeduje vlastitu proizvodnju kolača i pekarskih proizvoda „Nam-Pek“ s kojom osigurava vrhunsku i kontroliranu kvalitetu svojim kupcima u tim segmentima. Nameks danas posluje u dvadeset i jednom objektu diljem Hercegovine s kontinuiranim povećanjem broja poslovnica i uposlenika. (za više informacija o poslovnicama posjetite link.

Pregleda: 1241   Napisano: 28.04.2016. « Povratak na prethodnu stranicu

Catalog vas pita:

Vaš omiljeni trgovački centar je!