Catalog.ba

Država:
Petak, 24. 05. 2019. Online 114 korisnika

Penny plus naša usluga

Toniranje boja

Toniranje boja

Ručno toniranje boje kolor pigmentima prilično je mukotrpan posao koji u najvećem broju slučajeva rezultira neželjenom nijansom. Problem se ponavlja kada vam zatreba malo boje iste nijanse za popravak zida nakon naknadnih radova, prikrivanje zaprljanosti zida i slično.

Da biste izbjegli mukotrpan i neizvjestan posao ručnog toniranja boje, nudimo vam mogućnost kompjuterskog miješanja i toniranja boje u nijansu po vašoj želji. Na raspolaganju vam je ton karta sa cijelom lepezom najrazličitijih nijansi svih boja, ukupno više od 1000 nijansi.

Baze i pigmenti za dobivanje željene nijanse su visoke kvalitete i perive.

Uz pomoć našeg ljubaznog i stručnog osoblja zasigurno ćete pronaći nijansu upravo po vašoj želji.

Plaćanje na rate

Plaćanje na rate

Plaćanje na rate - Raiffeisen Master Card Shopping kartica Vam omogućava plaćanje u mjesečnim ratama bez kamata i naknada kod trgovaca s kojima Banka ima potpisan ugovor o plaćanju na rate. Moguće je dogovoriti plaćanje na maksimalno 12 rata. Minimalan iznos transakcije za plaćanje na rate je 100 KM. Više informacija saznajte ovdje.
Niskogradnja

Niskogradnja

Nudimo i usluge niskogradnje, što obuhvata:

- zidanje zidova objekata, maltanje
- izrada oplata temelja, bet.ploča, greda
- betoniranja temelja, ploča, stupova, greda
- keramičarski radovi, podopolagački radovi,
- rad sa gipsnim pločama, gletovanje,
- vodoinstalaterski radovi,
- elektroinstalaterski radovi
- molerski radovi
- zemljani radovi,
- betonski radovi,
- izrada svih vrsta glazura
- tesarski radovi,
- krovopokrivački radovi,
- izrada svih vrsta fasada,
- svi završni radovi u građevinarstvu.
- pomoćni građevinski radovi KV, PKV i NK radnom snagom
Kantiranje

Kantiranje

Na iskrojene ploče, prema Vašoj želji i potrebama, vršimo kvalitetno ljepljenje rubnih traka iz široke lepeze rubnih traka (PVC, furnir, ABS).
Rezanje iverice

Rezanje iverice

Ako ste stolar koji sarađuje sa nama, Vi već odlično znate koje olakšice imamo u ponudi, ali ukoliko niste, mi ćemo i Vama ponuditi razne načine i mogućnosti na osnovu kojih ćete tražene poslove moći da obavljate na mnogo efikasniji, bolji i brži način.

Nemojte da Vas buni, jer iako niste iz Kantona Sarajevo, za Vas važi ista ponuda i isti tretman.

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner i radite u domenu enterijera, možete nas kontaktirati jer i za vas imamo odlične mogućnosti saradnje.

Zamjena robe

Ukoliko ste kupili previše ili nešto što niste trebali, nudimo Vam mogućnost zamjene robe. Ukoliko niste zadovoljni kupljenim proizvodom u našem centru ili ga poželite zamijeniti za neki drugi proizvod, posjetite naš trgovački centra i uradite to. Zamjenu robe vršimo samo uz priloženi originalni račun i to u roku od 7 dana od dana kupovine. Proizvod koji se vraća, mora biti upakovan u originalnu ambalažu, nekorišten i neoštećen.

Kućna dostava

Kako bismo kupovinu učinili brzom i jednostavnom, nudimo Vam dostavu većine proizvoda koje ste kupili.
Savjetovanje

Savjetovanje

Svojim iskustvom, i uz saradnju naših zaposlenika i korisnika naših proizvoda, dajemo savjete našim kupcima o načinu ugradnje i kvaliteti prozvoda. U sklopu definisanja potreba prepoznaju se zahtjevi prema kvaliteti usluge, sigurnosti, nadzoru i upravljanju infrastrukturom. Dugogodišnje iskustvo, školovani i certifikovani stručnjaci u Penny plus-u garancija su i obaveza da pružamo maksimum.
Popravke

Popravke & garancija

U zajedničkoj saradnji naši poslovni partneri, ovlašteni serviseri vrše popravku pojedinih proizvoda u garantnom roku uz originalan račun i garantni list.

 


Pregleda: 1858   Napisano: 29.07.2014. « Povratak na prethodnu stranicu

Catalog vas pita:

Vaš omiljeni trgovački centar je!