Catalog.ba

Država:
Ponedjeljak, 22. 10. 2018. Online 145 korisnika

Tamagotchi je ponovo IN!

 

 

Sjećate se legendarne igračke?

 
Ona se na velika vrata vraća na europsko tržište i to nakon punih 17 godina. U prodaji bi trebala biti pred sam Božić. Ova igračkica je obilježila djetinstva mnogih onih koji su rasli u 90tim prošlog stoljeća.
 
Nova verzija će umjesto jednog imati do 24 ljubimca koje treba hraniti, uspavljivati, šetati i njegovati baš kao da su pravi.
 
Enorman broj primjeraka nove verzije Tamagotchija, koji su nazvali Tamagotchi Friends, mogao bi se također prodati u dahu jer će ga mnogi sigurno smatrati idealnim ovogodišnjim božićnim poklonom. Osim što će djeca moći zajedno odigrati igrice prateći svako na svojem ekranu tok igre, moći će odlaziti na "izlaske" s drugim Tamagotchijima i slati im tekstualne poruke.
 
Mali vlasnici koji ne shvate ozbiljno svoje obaveze prema virtualnim prijateljima suočit će se s gubitkom. Igračka koju je proizvela japanska firma Bandai. prestaje raditi ako se ne brinete o ljubimcima i više se ne može aktivirati. Ovaj su put ugradili tipku za pauzu ako niste u mogućnosti brinuti se o igrački. Namijenjena je djeci od sedam do devet godina.

Pregleda: 1969   Napisano: 03.12.2013. « Povratak na prethodnu stranicu

Catalog vas pita:

Vaš omiljeni trgovački centar je!