Catalog.ba

Država:
Petak, 24. 05. 2019. Online 116 korisnika

Techno Shopu nagrada Superbrands

 

Techno Shop dobitnik je velikog priznanja "Superbrands" čime je potvrdio status jednog od najboljih trgovinskih lanaca potrošačke elektronike u Bosni i Hercegovini


Na ceremoniji, koja je održana prošle sedmice u hotelu Evropa, Techno Shop je proglašen za vodeću tržišnu marku u BiH te mu je dodijeljen status "Superbrands BiH" za 2013/2014. godinu u procesu glasanja koji je organizovala i nadgledala organizacija "Superbrands", globalni i neovisni branding autoritet koji provodi promociju i imenovanje najjačih tržišnih marki u 88 zemalja svijeta.

Ovim priznanjem je potvrđeno da su moderan koncept trgovine zajedno sa udobnim ambijentom i dizajnom, a koji su prepoznatljiva obilježja Techno Shopa i Stanić Grupe, primarno orijentirani na zadovoljenje potreba i želja potrošača.

"Ovo priznanje je dokaz da se višegodišnji trud isplatio. Ovo je svakako i motivacija da i u budućnosti nastavimo istim putem te da konstantno radimo na unapređenju naših usluga i proizvoda, ali s druge strane i velika odgovornost za budući razvoj ne samo Techno Shopa, već i cijele Stanić grupacije", kazala je Aida Šehović, marketing manager Stanic Trade d.o.o

Više od 1.000 domaćih i međunarodnih brandova, raspoređenih u 27 kategorija, bilo je na listi finalista, koja je sastavljena u saradnji s vodećim agencijama za istraživanje tržišta kao što su Mareco Index Bosnia, Ipsos Puls, GfK i Valicon.

"Drago nam je da su vrhunska kvaliteta, dugogodišnja tradicija i kontinuirano unapređenje naših usluga i proizvoda već sada prepoznati od strane naših potrošača", dodala je Aida Šehović.
Kako bi opravdao titulu lidera u segmentu maloprodaje elektronskih kućanskih aparata, Techno Shop kontinuiranim ulaganjem u rast i razvoj proizvodnog asortimana osigurava garanciju kvaliteta i poslovanja.


Pregleda: 1668   Napisano: 12.12.2014. « Povratak na prethodnu stranicu

Catalog vas pita:

Vaš omiljeni trgovački centar je!