Catalog.ba

Država:
Četvrtak, 20. 06. 2019. Online 132 korisnika

Tehno Mag - O nama

Poduzeće Tehno-mag d.o.o. je osnovano 1998 godine, od tada stalnim I velikim angažmanom djelatnika i vlasnika postiže dobre rezultate te zavidan rast prihoda iz godine u godinu. 
Dok je u početku promet realiziran isključivo kroz veleprodaju, danas je Tehno-mag d.o.o. prisutan i kao lanac maloprodajnih shopova gdje kupci uz veliki izbor mogu dobiti i stručnu pomoć osoblja.
 
Od 1.1.2004. godine u Orašju je na vrlo frekventnoj i pristupačnoj lokaciji otvorena nova, središnja poslovna zgrada veličine 1300 m2. Tijekom 2006 godine Tehno-mag je uvećao svoj skladišni prostor za dodatnih 2000 m2 kupovinom dodatnih skladišta. Time je definiran stav tvtke i transparentno istaknuta njena snaga i ozbiljnost. U periodu 2004/05. otvoreni su još 5 shop-ova na pažljivo odabranim lokacijama u Banja Luci, Tuzli, Zenici , Sarajevu i Brčkom.
 
 Nevjerovatno dinamičan rast poduzeća u vele i maloprodaji rezultirao je realizacijom brojnih partnerskih ugovora, autoriziranih zastupništava i ovlaštenih distribucija mnogih renomiranih svjetskih marki kao što su Sony, Philips, Indesit, Ariston te vlastita privatna trgovačka marka Elit koja danas drži gotovo 50 % tržišta u Bosni I Hercegovini u OEM segmentu. Referentna lista kupaca je vrlo velika te u nju spadaju svi veći trgovački lanci i preko 250 specijaliziranih maloprodajnih trgovina diljem zemlje.
 
Osim u BiH tvrtka Tehno-mag d.o.o. djeluje i u Rep. Hrvatskoj gdje je težište svog poslovanja stavila na snabdjevanju trgovačkih lanaca markama za koje je ovlašteni uvoznik i distributer te distribuciji artikala pod vlastitom trg, markom. 
 
U proteklom periodu ostvaren je skok na jednu od vodećih pozicija u branši tako da je tijekom 2010 godine otvorena 7. maloprodaja u Mostaru te je uspješno dovršena kupovina dodatnog skladišta veličine 5000 m2 čime su potrebe za skladišnim prostorom firme zadovoljene za odredjeno vrijeme.

Pregleda: 2875   Napisano: 08.06.2013. « Povratak na prethodnu stranicu

Catalog vas pita:

Vaš omiljeni trgovački centar je!